Logeren

 

Privé logeren

Honden oppasKennemer Trimsalon biedt ook privé logeer mogelijkheden. Stel u gaat een dagje van huis zonder hond dan kan uw hond niet de hele dag alleen zijn. U gaat een weekendje weg of een week op vakantie en wilt uw trouwe viervoeter het liefst in huiselijke sfeer onderbrengen. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.
Uw hond komt bij ons in huis, zonder andere honden of katten en krijgt zo de dagelijkse aandacht en verzorging die u thuis ook zou geven. U geeft eigen mand en speeltjes mee zodat uw hond makkelijk aan de nieuwe omgeving kan wennen. Uw hond krijgt zijn eigen voer, dat voorkomt darmklachten door verandering van voeding. Wanneer uw hond medicijnen nodig heeft zorgen wij dat deze op tijd worden gegeven. Verder gaat uw hond mee met de dagelijkse routine van het gezin. Uiteraard worden samen met u alle wensen en mogelijkheden vooraf besproken om zo uw hond een fijn en vertrouwd verblijf te geven.

Tarieven

  • Verblijf per dag, zonder logeren € 35,00
  • Verblijf per dag, met logeren € 45,00
  • Verblijf in eigen huis, uitlaten zonder andere honden € 30,00
  • Voor een tweede hond geldt een korting van 50%
  • Proef logeren € 45,00 (eenmalig verplicht bij verblijf langer dan 2 nachten)

De tarieven zijn inclusief 21% btw, betaling geschiedt bij het brengen van de hond en uitsluitend contant. Halen in de avond is mogelijk in overleg, dan geldt de prijs van het verblijf met logeren à € 45,00.

Voorwaarden

Vanuit het oogpunt van hygiëne en veiligheid zijn er enkele voorwaarden verbonden aan het logeren :

  • Uw hond is zindelijk
  • Uw hond heeft geen gedragsproblemen
  • Uw hond krijgt zijn verplichte entingen* en vlooien behandeling
  • Uw hond kan maximaal een uurtje alleen thuis zijn

* Bewijs van enting (ook kennelhoest) is noodzakelijk, het entingsboekje komt met de hond mee tijdens het logeren.

Privé uitlaten

Gebruik maken van alleen de privé uitlaat service is uiteraard ook mogelijk. Uw hond is in dat geval gewoon in zijn/haar eigen woning en ik laat de hond naar wens en in goed overleg uit. Dus is uw hond wat ouder, loopt een kleiner rondje en wellicht wat moeizaam neem ik daar de tijd voor. Uw hond hoeft zich niet aan te passen aan een groep. Maar ook voor honden die juist wel veel beweging nodig hebben, dus een hele lange actieve wandeling, honden die niet in een groep kunnen, bang zijn voor andere honden of gewoonweg honden waarvan de baas het prettig vindt dat de hond niet in groepsverband maar individueel wordt uitgelaten kunt u bij mij terecht.

Proef logeren

Wanneer uw hond voor het eerst blijft logeren laten wij de hond proef logeren. Dit houdt in dat uw hond eenmalig één dag en één nacht (ten minste 24 uur) mee gaat in de dagelijkse routine van het gezin. Wij doen dit om te kunnen zien of de hond zich prettig en op het gemak voelt, geen heimwee heeft en lekker mee kan gaan in het gezin. Dit alles om teleurstellingen te voorkomen. Bel of mail gerust voor meer informatie over het logeren.