Behandelingen

Vacht verzorging hondenBij een volledige behandeling wordt uw hond geknipt, geëffileerd, ontklit of geschoren, gewassen met een professionele shampoo en geföhnd. Hierbij worden ook oren, ogen en nagels verzorgd. Een hond die geplukt wordt zal niet worden gewassen omdat na het plukken de haarzakjes open staan en de kans op jeuk of ontsteking dan erg groot is.
Tijdens de behandeling heerst er rust bij mij in de salon en wordt er alle tijd genomen voor een goede verzorging. Zowel voor, tijdens als na de behandeling zijn er geen andere honden aanwezig zodat uw hond zonder stress kan worden behandeld.

Professionele shampoo

Uw hond is ook welkom voor alleen een wasbeurt met een speciale honden shampoo voor de normale, lange, witte of zwarte vacht, anti-vlo of gevoelige huid. Wanneer uw hond gewassen moet worden met een medicinale shampoo van uw dierenarts kunt u ook bij mij terecht.

Puppybehandeling

De puppybehandeling is gratis en bedoeld voor honden tussen 8 en 12 weken oud. In deze leeftijd zal uw pup eerder nieuwsgierig dan angstig zijn, vandaar een ideaal moment voor het eerste bezoek aan de salon. Tijdens de eerste kennismaking kan uw pup alvast wennen aan geurtjes en geluiden in de salon. Rond de 5 à 6 maanden zijn de meeste hondjes toe aan hun eerste volledige behandeling. Het kan zijn dat het model er dan nog iets anders uitziet vanwege de nog zachte puppyvacht.